8. apr, 2020

Ändrade planer igen

Ja vad ska man säga....förstår ingenting 🤔

Åker med Qiewie till Zak (svart) idag för parning, 3,5 tim i bilen dit och Qiewie avskyr honom 😳 I 3 timmar är vi där och han får inte ens komma i närheten av henne, hon jagar bort honom och biter efter han så fort han försöker närma sig.... jo hon är i höglöp, gjort progtest och pojkarna där hemma vill hon para sig med. 

Nåja, åker till en annan hane (brun) och hon bjuder in, leker med och parar sig med honom 😍 (Kollade först på skk så dom passar ihop).....märkligt eller hur?? 

Hanen är Dagsljus Brown Dunzi ( Dante )

Så nu hoppas vi på Bruna valpar om ca 9 veckor 😃❤

Kommentarer

Mikaela

23.04.2020 19:15

Hundar kan också ha dålig personkemi. ^_^ Liknande saker har man hört förut. En av mina föräldrars lapphundar nekade en av deras hanar till parning, men parade sig villigt med en annan av deras hanar.

Carina

24.04.2020 05:54

Ja Qiewie tyckte verkligen inte om Zak! Så visst kan det va så.

Senaste kommentaren

20.09 | 05:27

Hej Suzanne 😊 Det var trevligt i Falsterbo och Så kul att ni vill ha en valp från min Bruna tjej Bonnie. Vi hörs 🥰

19.09 | 13:35

Hej
Vi träffades på Falsterbo utställningen. Min man blev väldigt förtjust i din lilla bruna tik, så vi är mycket intresserade av en valp efter henne

18.09 | 11:19

Hej Linda, Va kul att du vill ha en Mittel. Det är en underbar ras som hänger med på allt. Skicka mig ett mail på carinalinne75@gmail.com och berätta om dig själv och hur en valp/hund får det hos dig.

18.09 | 08:00

Hej! Jag vill väldigt gärna ställa mig i kö för att köpa en valp efter Dante och Bonnie om det blir några bruna med tan tecken. Hör gärna av dig till mig. Hälsningar Linda

Dela den här sidan